Cégünk

Bemutatkozik a Fiorex Packaging Kft


csarnai_robert.jpgMegoldást keres áruja biztonságos szállításához? Esetleg olyan megoldásokat szeretne, amivel megkönnyítheti a dolgos hétköznapokat?

Csomagolástechnikai cég ügyvezetőjeként tudom, milyen fontos mind magam, mind ügyfeleim számára, hogy a szállított termékek sértetlenül és időben jussanak el egyik pontból a másikba. Azonban úgy vélem, mindemellett az is rendkívüli jelentőséggel bír,hogy egy ilyen jellegű cég az általa forgalmazott termékeken túl egyéb szolgáltatásokkal meg tudja-e könnyíteni ügyfelei dolgát.Hiszen egy csomagolással foglalkozó vállalkozás nem csak attól lesz jó, hogy a megfelelő csomagolási eszközt adja ügyfeleinek, hanem attól is, hogy mindezt teljes körű megoldásokkal egészíti ki.

Ezért a csomagolástechnikai megoldások mellett elsősorban egyutas raklapok gyártásával, javításával és bérbeadásával foglalkozunk, de kereteket és rekeszeket is felvásárolunk. Mindehhez pedig olyan kényelmi szolgáltatásokat kapcsolunk, mint például a konszignációs raktár kialakítása, a Just in Time szállítás, vagy az áruval bekerült felesleges raklapok felvásárlása.
Ügyfeleimmel, megrendelőimmel való személyes találkozók alkalmával pedig arra törekszem, hogy az új megoldásokat, technológiákat megismertessem velük.


alairas.jpg
Csarnai Róbert
ügyvezető  

Miért válasszon minket?

Tudjuk, hogy megfelelő csomagolástechnikai céget találni nem könnyű, hiszen több elvárásnak is meg kell felelnie. Nem csak az áru védelme a fontos, hanem a csomagolóanyagok megfelelő minősége és a korszerű technikák ismerete is. Mi, a Fiorex Packaging Kft-nél figyelünk ezekre a részletekre és maximálisan a megrendelő elégedettségére törekszünk.

De hogy miért válasszon minket? Íme 10 érv, ami a Fiorex Packaging mellett szól.
» Bővebben

Karrier

Szívesen dolgozna a Fiorex-nél? Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat.
» Bővebben