Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kreatív Raklap Bútorok

A raklapokból készült bútorok világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.


Küldetésünk hogy a használaton kívüli, de jó minőségű raklapok új életre keljenek egy másik formában. Érdekes látványt nyújt, amikor egy áruszállításra vagy tárolásra készített tárgy (egy raklap) átalakul, és bútor formájában teszi kényelmesebbé, otthonosabbá, ill. kellemesebbé a környezetünket.

A raklapból készített bútorok lehetőségeinek tárháza végtelen. Csak a fantáziánk megmozgatása szükséges hozzá és a raklapból máris asztal, szék, ülő garnitúra, virágláda, ágy vagy bármi egyéb kültéri, ill. beltéri bútor valósulhat meg.

A raklap bútorokra jellemző a hagyományos értelemben ismert bútorokkal szemben, hogy felületük az egyszerűbb kialakítás és az eredeti funkció visszatükrözése miatt egyenetlenebb. Kicsit olyan érzést kelt a raklapbútor az emberben mintha ez lenne az adott tárgy második élete.

Ezzel a nem szokványos bútor felületképzéssel és a változatos forma ill. színvilág kombinálásával kitűnik az eddigiekben általában megszokott bútorstílusok közül.

Mind a sok jó tulajdonsága mellet (olcsó, egyszerű, gyorsan gyártható stb.) nem mellékes szempont az is, hogy a raklapok újrahasznosítása miatt ezek a bútorok környezetbarátnak is számítanak.

Tegyük hát közvetlen környezetünket szebbé és hasznosabbá raklap bútorokkal, melyek elkészítésében a Kreatív Raklap Bútorok lelkes csapata készséggel áll az Ön rendelkezésére.