Csomagolóanyagok

Minél kényesebb árut szállít, annál fontosabb azok különleges védelme, akár egyenkénti becsomagolása. Különböző térkitöltőink, fóliáink, papírjaink mind-mind azt a célt szolgálják, hogy egyetlen karcolás se essen termékein. Válassza ki az Ön számára legideálisabb csomagoló anyagot széles kínálatunkból!

Ha nem kifejezetten sérülékeny a szállított áru, elégséges megoldás lehet a különféle térkitöltő megoldások alkalmazása. A környezetbarát hullámpapír megakadályozza a termékek egymáshoz ütődését, véd a nedvesség ellen. Viszont törékenyebb, sérülékenyebb termékek védelmére a fóliát
javasoljuk, melyből több típus forgalmazásával is foglalkozunk. Az átlátszó, légpárnás fóliák nem csak védik az árut, hanem rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek.

Az említett termékek használatával gondoskodhat áruja tökéletes csomagolásáról. Óvhatja a portól, a nedvességtől és az esetleges úthibákból fakadó koccanásoktól, törésektől. Olvassa el honlapunkon az egyes anyagokra jellemző tulajdonságokat, s válassza ki az Ön számára tökéletes csomagolóanyagot!

 papir_csomagoloanyag.jpg  foliak.jpg  terkitolto.jpg
 Papír csomagolóanyagok  Fóliák  Térkitöltőkcsomagoloanyagok_vezer.jpg