Rakományrögzítés

Mielőtt útra indulna rakománya, kiemelkedően fontos, hogy megfelelően rögzítse azt. Bizonyára senki nem szeretne azzal szembesülni az utazás végén, hogy a gonddal becsomagolt dobozok össze-vissza borultak a kamionban, mert elfeledkeztek azok lepántolásáról. A megfelelő stabilitás eléréséhez érdemes pántolószalagjainkat használnia, a módszer hatékonyságát pedig strechfóliák, élvédők használatával növelheti. A pántolás folyamatában jelentős segítséget jelenthetnek pántológépeink, melyeket kézi, félautomata és automata kivitelben is forgalmazunk.

Ha jól pántolja le áruját, nem kell kellemetlen, váratlan meglepetésekkel szembenéznie. Rakományrögzítésre alkalmas eszközeink: pántolóink, élvédőink, fóliáink használatával szállítandó áruját szorosan összefoghatja, így egy-egy bukkanónál nem fognak elmozdulni, nem esik kár a
szállított áruban.

Honlapunkon részletes információkat talál az egyes rakományrögzítésre alkalmas eszközök típusairól. Széles választékkal állunk rendelkezésére. Csomagolja áruját gonddal, törődéssel az első lépéstől az utolsóig!

 strechfolia.jpg  elvedo.jpg  pantolastechnika.jpg
Stretchfóliák 
Élvédők 
Pántolástechnikarakomanyrogzites_vezer.jpg